Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Zanimljivosti

71-80 of 112

  • Zdravo jedem da zdravo rastem

    Zdravo jedem da zdravo rastem

    Nutribullet BiH i Delimano BiH pokrenuli su projekat, aktivnosti i edukacije u cilju promocije zdravih prehrambenih navika od najranije dobi „Zdravo jedem da zdravo rastem“.

    Pročitaj više 
  • Kuhinjske bakterije kojih se treba čuvati

    Kuhinjske bakterije kojih se treba čuvati

    Različite bakterije, virusi, drugi mikroorganizmi, gljivice i plijesan dio su naše svakodnevnice. Nalaze na nama, u nama i svugdje oko nas. Nitko od nas ne živi u sterilnim uvjetima, niti da je to moguće ne bi bilo zdravo.

    Pročitaj više 
  • Zašto hrana na štapićima uvijek ima bolji ukus?!

    Zašto hrana na štapićima uvijek ima bolji ukus?!

    Možda jer je jednostavna priprema, a možda jer omogućava hiljade kombinacija ili jednostavno volite ražnjiće! Bez obzira na pravi razlog, ne možemo iščekati ukusne ražnjiće s roštilja, zar ne?! Donosimo vam top 10 jela na štapićima koji će vas oduševiti!

     

    Pročitaj više 
  • Unesite čari proljeća u svoju kuhinju!

    Unesite čari proljeća u svoju kuhinju!

    Dolaze nam topli dani uz pregršt sunčevih zraka – otvorite svoje prozore i pustite ih u srce svoga doma - kuhinju. Važno je imati ugodan i topao ugođaj u kuhinji. U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako u kuhinju uvesti male promjene koje će napraviti veliku razliku.

    Pročitaj više 
  • Da li ste znali simboliku vašeg omiljenog bobičastog voća?

    Da li ste znali simboliku vašeg omiljenog bobičastog voća?

    Da li ste ljubitelji bobičastog voća? Ako jeste odlično po vas, jer su pune stvari koje su dobre za vaše tijelo i nevjerovatnog su ukusa. Međutim, koliko ustvari znate o vašem omiljenom bobičastom voću? Da li ste znali da ono ima svoju ličnost i svoj život? Ne? Ukoliko želite saznati i otkriti više, nastavite čitati!

    Pročitaj više 
  • Kako iskoristiti kesice od čaja?!

    Kako iskoristiti kesice od čaja?!

    Ovo sigurno niste znali! Kesica čaja koju obično bacamo nakon upotrebe, može poslužiti za mnoge stvari... Zato, ne bacajte kesice kada popijete čaj, već ih iskoristite za neku od sljedećih namjena... 

    Pročitaj više 
  • Kratka historija tartufa

    Kratka historija tartufa

    Da li ste imali želju da probate tartufe? Jeste li se pitali kakvog su ukusa? Kako se uopšte koriste tartufi? Pročitajte kratku kuhinjsku historiju tartufa, pogledajte kako se nalaze i koje sve vrste postoje.
    Pročitaj više 
  • Jeste li spremni proslaviti Svjetski dan palačinaka?

    Jeste li spremni proslaviti Svjetski dan palačinaka?

    Ljubitelji palačinaka, jeste li spremni? Ovo je vaše doba godine! 28. februara ponovno slavimo najvažniji praznik - dan palačinaka! Da li je vaša tava spremna? Odlično, sve što sada trebate je dobri recepti - ali zaboravimo čokoladu i marmeladu ove godine, probajmo nešto sasvim novo! Znate li kako se palačinke spremaju u raznim dijelovima svijeta?

    Pročitaj više 
  • Savršen ukus hrane svaki put uz efekat plavog kamena!

    Savršen ukus hrane svaki put uz efekat plavog kamena!

    Ukoliko provodite dosta vremena u kuhinji, brzo se možete zasititi kuhanja, zar ne? Tačno, ali ukoliko biste pratili svjetske trendove , stvari bi mogle postati mnogo uzbudljivije.  Efekat plavog kamena je u enormnom porastu u Italiji, a mi bismo željeli da Vas upoznamo sa ovim trendom.

     

    Pročitaj više 
  • Novogodišnji kokteli

    Novogodišnji kokteli

     Impresionirajte svoje goste šarenim, slatkim i vrlo seksi koktelima, iznenadit ćete se kako je lagana priprema kotela uz korištenje prave opreme.

    Pročitaj više 

71-80 of 112