Zanimljivosti
-
Magični Bunker Deda Mraza je zatvorio svoja vrata!
Iza nas je uistinu vrlo naporan period, u kojem smo svi pomagali Deda Mrazu da završi sve obaveze na vrijeme i uspjeli smo, zbog čega je on jako sretan.
-
Odlični trikovi za Vašu kuhinju!
Poslužite se ovim trikovima i uštedite na vremenu provedenom u kuhinji.
-
Praktični savjeti o namirnicama
Sve namirnice je potrebno koristiti na pravi način. Mi donosimo osnovne savjete o tome.
-
Spriječite "plakanje" pri sjeckanju luka?
Što je nož oštriji i tanji, manje ćete plakati.
-
Kako začinske biljke održati svježim?
Kako začinske biljke održati svježim? Šećer prirodni konzervans? Kako zamrznuti luk?
-
PikPay plaćanje: nova usluga zbog Vas!
U cilju poboljšanja usluga koje Vam pružamo svakodnevno, odlučili smo se da Vam olakšamo i način plaćanja proizvoda koje naručujete. Pored plaćanja na rate i plaćanja na prilikom preuzimanja proizvoda na Vašoj adresi, od sada Vam je dosupna i opcija plaćanja online putem, koja je 100% sigurna. Kako? Otkrijte u nastavku teksta.
-
Sladoled od kafe i čokolade: Recept koji ćete rado dijeliti
Mnogima omiljena ledena slastica koja nas neodoljivo podsjeća na toplo vrijeme i sunce svakako je sladoled. Želite li isprobati novi okus kafe i čokolade te pritom razveseliti ukućane i prijatelje napravite ga sami uz zdravi recept
-
Tajna dobrog roštilja: Meso u marinadi treba stajati 24 sata
Za užitak: Piletina, govedina s roštilja mogu biti mekane i slasne ako se "kupaju" 24 sata, a jedino riba može na vatru bez "plivanja" u začinima