Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Dobrodošli u najbolju kuhinju na svijetu:

Kuhinju u Vašem domu

Slavite život uz prekrasnu domaću hranu s Delimanom!

Uživate li u pripremi hrane? Volite njen miris, boju, teksturu, jednostavno - volite kuhati? Mi u Delimanu dijelimo vaš entuzijazam. Za nas, hrana slavi život, to je čarolija u kuhinji koja vodi našu maštu na mjesta na kojima je sve moguće. I mi vjerujemo da je kuhinja u vašem domu mjesto gde se priprema najbolja hrana. Svaki obrok pripremljen po bakinom receptu, sa strašću i ljubavlju je nepobjediv je u usporedbi s bilo kojim restoranom koji ima Michelin-ove zvjezdice.

Što nam je zajedničko? Strast prema kuhanju

Mi u Delimanu razumijemo neodoljivu strast prema kuhanju i zato ulažemo sav svoj trud kako bi vam ponudili sve što vam je potrebno, u vašem svakodnevnom kuhanju, ali i za prigode kada želite pripremiti nešto posebno.
 
Ovo je naša priča.

Kako je sve počelo

U 2010.

Naša priča počinje 2010. , kada smo došli na ideju da proizvedemo visokokvalitetno posuđe za zdravije kuhanje načinjeno od prirodnih materijala.

U početku je to bio asortiman keramičkog posuđa, ali uz dosta entuzijazma i ljubavi poslušali smo želje naših kupaca i počeli s razvojem i ostalog kuhinjskog posuđa.  

Danas nudimo više od 100 proizvoda. A planiramo ih još više.

Delimano danas

Danas, Delimano ostaje usredotočen na vas, vaše želje i neodoljivu strast prema kuhanju.

Naš cilj je da budemo najbolji brend posuđa u Europi, te da vam pružimo dobro osmišljena, tehnološki napredna, inovativna i kreativna rešenja u području proizvodnje posuđa, koje je dizajnirano da vam omogući kuhanje na zdrav način.

Mogli bismo reći: Mi smo tu da proizvedemo najbolje proizvode za aktivan, zdrav život.

I kada to kažemo, mi to i mislimo.

Delimano: inovator koji postavlja trendove

Uloga kuhanja u našem svakodnevnom životu dramatično se promijenila tijekom posljednjeg desetljeća: dok je život ljudi brži nego ikada prije i praktičnost je misao vodilja u svakom kućanstvu, postoji i težnja da se pripremi hrana koje će impresionirati goste, ali istodobno biti i zdrava. Postoji li rješenje koje zadovoljava oba trenda? Naravno, tehnologija.

Mi u Delimanu svakodnevno radimo na razvoju novih ideja za vrhunsko posuđe.

Naši stručnjaci za tehnologiju kuhanja pružaju ključna rješenja u kompleksnom dizajnu revolucionarnog posuđa koje je jedino takve vrste na svijetu.

Delimano Trilogy: Jedinstveno rešenje za kuhanje.

Delimano Trilogy je naše rješenje proizvedeno kako bismo oplemenili način na koji kuhamo, te da bismo našim mušterijama ponudili najzdravije iskustvo kuhanja. Trilogy posudca je napravljena od aluminija i keramičkog premaza, ali s revolucionarnih 9 otvora koji omogućuju vrućem zraku da slobodno cirkulira ispod poklopca. Vruć zrak će cirkulirati oko hrane i tako se pobrinuti da sve bude jednako kuhano.

Ovako vaša hrana može biti pripremljena s jednom kapljicom ulja, brže nego uobičajenim metodama.

Zaista čudesan izum koji jednostavno morate probati.

Delimano mali kućanski aparati - mi nalazimo rešenje za svaki kuhinjski izazov

Mi znamo da svaki šef kuhinje apsolutno obožava kuhinjske aparate. I zato ulažemo dodatnu pažnju razvoju odličnih aparata koje ćete svakodnevno koristiti.

Sve što vam je potrebno da pripremite namirnice, skuhate, poslužite i UŽIVATE u hrani - Delimano ima sve, sada u prekrasnim bojama!

Nikada dosta kućanskih pomagala. Prekrasna zelena daska za rezanje od bambusa, pribor za jelo ili crvena tava za palačinke - uz naše proizvode, vaša kuhinja i blagovaona nikada neće biti prosječne ili dosadne.

Uz Delimano, kuhanje je zabava!

Zakoračite u svijet radosnog kuhanja!

Mi u Delimanu obožavamo kuhati. Volimo dijeliti dobre ideje za kuhanje, recepte, ideje za posluživanje (i naravno, volimo jesti) ... Ali iznad sveg drugog, najvažnije nam je smišljanje rješenja koja unose radost u sve aspekte kuhanja.

Poslije uspješnog početka i razvoja, ponosni smo što smo uspjeli izgraditi ponudu kuhinjskih proizvoda koji su vam potrebni za:

  • pripremu
  • kuhanje
  • posluživanje hrane

Provjerite kolekciju naših proizvoda:

To je dakle naša priča

Kada posjetite naša prodajna mjesta očekujte toplu dobrodošlicu, a pozivom na 033/721-061 očekujte dobar savjet i odličnu uslugu - naš tim podrške kupcima odgovorit će na svako vaše pitanje!

Sigurni smo da ćete uživati u kupovini kod nas i da ćete zavoljeti naše proizvode koliko ih mi volimo.

Radujemo se što ćemo vam uskoro poželjeti dobrodošlicu.

Vaš Delimano tim