Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

U Studio Moderna d.o.o. mi cijenimo Vašu privatnost, zato sve Vaše podatke pažljivo čuvamo.


Bilo koja informacija će biti pažljivo čuvana od upotrebe od strane trećih lica, tako Vam dajemo mir i prijatno iskustvo poslovanja sa Studio Moderna d.o.o.


Zapamtite da uvijek sigurno možete izvršiti povrat proizvoda, ukoliko niste zadovoljni sa istim!


Poručeni proizvod plaćate pouzećem, a mi Vam dajemo probni period (njegova dužina zavisi od vrste proizvoda). Proizvod možete vratiti unutar probnog roka ukoliko niste zadovoljni sa istim. Mi ćemo Vam vratiti Vaš novac.

Politika zaštite ličnih podataka

Politika zaštite ličnih podataka ukratko

  • Mi nikada nećemo zloupotrijebiti Vaše lične podatke ni u kojem smislu.
  • Vaše kontakt i lične podatke nikada nećemo proslijediti trećim licima osim u slučajevima zahtijevanim od strane zakonskih službi.
  • Vaše kontakt i lične podatke možemo otkriti trećim licima ukoliko se Vi slažete sa tim (pristupna izjava).
  • Nikada nećete dobiti e-mailove od nas na koje se niste registrovali, osim u slučajevima važnih transakcionalnih e-mailova.
  • Kada god želite možete se veoma lako i jednostavno odjaviti, tako da više ne primate e – mailove od nas.

Politika zaštite ličnih podataka detaljno

Studio Moderna izjava o politici zaštite privatnih podataka

Zaštita privatnosti korisnika je veoma važan interes u našoj kompaniji. Sve online aktivnosti Studio Moderna kompanije su uskladu s Evropskom legislativom (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC in Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189), nacionalnim legislativama Centralne i Istočne Evrope, te sa Generalnom legislativom zaštite ličnih podataka. Politika zaštite ličnih podataka je u skladu sa upravljanjem informacijama u kompaniji Studio Moderna, koje prikupimo od Vas dok posjećujete našu web stranicu.

Sakupljanje i procesiranje privatnih podataka

Lični podaci su oni koji Vas identificiraju, Vaše ime, prezime, e – mail ili poštanska adresa. Studio Moderna ne prikuplja Vaše lične podatke osim kada Vi to dozvolite, dok poručujete proizvode ili kada se predbilježite na naše e – novine.

Upotreba i širenje privatnih podataka

Studio Moderna će koristiti Vaše lične podatke isključivo iz tehničkih razloga, administracije web stranica da bi Vam dali pristup određenim informacijama ili za općenitu komunikaciju s Vama. Studio Moderna neće odati Vaše osobne podatke trećim osobama ili na bilo koji na tržište negdje drugdje, osim ako za prijenos podataka trećim osobama je data suglasnost od strane Vas lično. Studio Moderna zaposlenici su dužni da poštuju Vašu osobnost i obavezu na temelju Sporazuma o povjerljivosti.

Sloboda izbora

Sve informacije koje date o sebi kompaniji Studio Moderna, su pod kontrolom. Ako odlučite da Vaši podaci neće ići izvan Studio Moderna, može se desiti da na neke web stranice nećete imati pristup.


Korisnici koji se žele odjaviti s naših e - novina, mogu pisati na naše e- mail adrese. Ako promijenite Vaše osobne podatke (poštanski broj, adresu e-pošte, fizičku adresu, broj telefona), molimo Vas da nas obavijestite o promjenama na neku od e – mail adresa.

Automatsko registrovanje informacija (ne-privatnih podataka)

Kad god pristupite na web stranice Studio Moderna, uopšteno, ne-privatne podatke (preglednik korisnika, broj posjeta, prosječno vrijeme posjeta na stranicama, posjećene stranice), automatski registriramo (ne kao dio prijave). Ove se informacije koriste za mjerenje atraktivnosti naše web stranice i poboljšanja sadržaja i upotrebljivosti. Vaši podaci ne podliježu daljnjim razmatranjima i ne otkrivaju se bilo kojoj trećoj strani.

Kolačići

Kolačići su neprimjetni dokumenti, koji se privremeno pohranjuju na Vaš hard disk i omogućuju našim stranicama identificiranje Vašeg kompjutera slijedeći put kada posjetite stranicu Studio Moderne. Studio Moderna koristi kolačiće samo za prikupljanje podataka o korištenju naše web stranice.

Sigurnost

Studio Moderna kompanija je naporno radila na tome da Vam osigura bezbjednost ličnih podataka. Vaši podaci su zaštićeni od gubitka, uništavanja, falsifikacije, manipulacije i neautorizovanog pristupa ili razotkrivanja.

Maloljetnici

Studio Moderna odlučno preporučuje svim roditeljima i starateljima da nauče svoju djecu sigurnom i odgovornom upravljanju njihovim ličnim podacima dok koriste internet. Maloljetnici ne bi trebali prenositi nikakve privatne informacije na Studio Moderna web stranicu bez dopuštenja roditelja ili staratelja. Studio Moderna neće nikada svjesno prikupljati lične podatke od maloljetnika ili ih prenositi ili otkrivati trećim licima bez njihovog dopuštenja.

Linkovi na druge stranice

Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na predstavnike kompanije Studio Moderna i svih njenih predstavništava u Srednjoj i Istočnoj Europi. Web stranica može sadržavati veze prema drugim dobavljačima unutar i izvan Studio Moderna, za koje se ova izjava o privatnosti ne primjenjuje. Kad napustite stranice Studio Moderna, preporučujemo ponovno pročitajte izjave o privatnosti ličnih podataka svake web stranice koja prikuplja osobne podatke.

Odjavljivanje iz e-mail baze

Zbog specifičnosti poslovnih procesa i tehničkih ograničenja moguće je da ćete dobiti e-mail s marketinškim ponudama i drugim sadržajima u roku od 15 dana od datuma odjave ili promjene na ovoj stranici (u slučaju da je e-mail je već poslati ili je u procesu slanja). Unaprijed se izvinjavamo i zahvaljujemo na razumijevanju.

Pravo na informisanje

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za našu politiku zaštite ličnih podataka ili kako se postupa sa Vašim ličnim informacijama, slobodno nas kontaktirajte.

Kontakt:

Studio Moderna d.o.o.
Trg Solidarnosti BB
71000 Sarajevo
BiH

U skladu sa Vašim zahtjevima, bićete veoma brzo informirani – u pismenoj formi i u skladu sa pristupnom legislativom – koji podaci, ako su neki, bili prikupljeni tokom Vaše posjete web stranici Studio Moderne.

Objavljivanje promjena

Bilo koja promjena u našoj politici zaštite privatnih podataka će biti objavljena u Izjavi o privatnosti na kompletnoj web stranici i drugim odgovarajučim lokacijama.

Update: April 2011.

Besplatna dostava za online plaćanje!