Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Zanimljivosti

1-10 of 102

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 11
 • Kako izbjeći nakupljanje kilograma poslije praznika?

  Kako izbjeći nakupljanje kilograma poslije praznika?

  Tokom praznika i generalno zimskog perioda godine mnogi imaju problema sa suvišnim kilogramima koji su najčešće posljedica nezdrave i jake prehrane i nedostatka fizičke aktivnosti. U nastavku pročitajte kako najjednostavnije možete da izbjegnete nakupljanje neželjenih kilograma.

  Pročitaj više 
 • Ovog ljeta izbjegnite opekotine od sunca

  Ovog ljeta izbjegnite opekotine od sunca

  Ovog ljeta sunce je jače nego ikad. Ukoliko neprestano ne vodite računa o zaštitnom faktoru, kremi za sunčanje, ne krijete se ispod suncobrana ili u potpunosti ne izbjegavate sunce, gotovo je sigurno da ćete izgorjeti. Ako vas ovog ljeta zadesi koža crvena poput kuhanog jastoga, dobro bi bilo i da znate nekoliko načina kojima ćete pomoći samim sebi.
  Pročitaj više 
 • Delimano ekspres lonac u Bingo trgovinama

  Delimano ekspres lonac u Bingo trgovinama

  U nastavku pročitajte u kojim Bingo trgovinama možete pronaći našu Delimano ekspres lonac uz usštedu od čak -60%.

  Pročitaj više 
 • Kuhajte u ritmu strasti!

  Kuhajte u ritmu strasti!

  Samo ovog vikenda (1.6 i 2.6.) u odabranim Bingo objektima uz svaku kupovini u vrijednosti od 10 KM umjesto jedne dobivate po dvije naljepnice koje je potrebno zalijepiti na kupon u katalogu, a kako biste moli ostvariti čak -50% popusta prilikom kupovine Flamenco posuđa. Saznaje gdje i kada možete preuzeti duple naljepnice.
  Pročitaj više 
 • Koja Vam ljetna hrana odgovara prema horoskopskom znaku?

  Koja Vam ljetna hrana odgovara prema horoskopskom znaku?

  Ljeto je sve bliže i bliže, a onda zna se, moramo paziti na našu prehranu kao i na namirnice koje konzumiramo. Tešku hranu obavezno trebamo izbaciti, a ubaciti laganije namirnice. Ali, da li ste se ikada zapitali koja je to ljetna hrana koja savršeno odgovara Vašem horoskopskom znaku?
  Pročitaj više 
 • 4 mita o mineralnoj vodi

  4 mita o mineralnoj vodi

  Mineralna voda već neko vrijeme nema baš najbolju reputaciju jer navodno ima štetan utjecaj na naše zube, kosti i probavni sistem. Međutim, Ako volite mineralnu vodu, imate sreće. Ne postoji nijedan razlog da ne nastavite uživati u ispijanju tog mjehurastog napitka.

  Istraživanja su razbila četiri velika mita o mineralnoj vodi:

  Pročitaj više 
 • Da li ste znali da postoji i voćni horoskop?

  Da li ste znali da postoji i voćni horoskop?

  Astrolozi kažu da svakom mjesecu pripada odgovarajuća voćka. Iako ga već vjekovima niko ne upotrebljava, voćni horoskop je bio poznat među Starim Rimljanima i Grcima. Saznajte koja ste voćka, koje su vaše karakteristike i zabavite se.

  Pročitaj više 
 • Kulinarske sposobnosti svakog horoskopskog znaka

  Kulinarske sposobnosti svakog horoskopskog znaka

  Dolaze vam gosti, a vi nemate ideju što biste im pripremili? Niste sigurni koliko će biti zadovoljni vašim specijalitetom? Donosimo vam listu horoskopskih znakova s njihovim omiljenim jelima, ali i delicijama koje vole pripremati. Pronađite svoj horoskopski znak i izbjegnite neugodne situacije.

  Pročitaj više 
 • Stevia

  Stevia

  Biljka stevia, rodom iz daleke Južne Amerike, vrlo je tražena diljem svijeta zbog svoje  ljekovitosti.  Prirodni je zaslađivač, čak 200 do 400 puta slađa od šećera, s 0 kalorija, 0 ugljikohidrata i 0 glikemijskog indeksa. Koristite li je svakodnevo, stevia će pojačati arome vaših jela, učiniti vašu tjelesnu težinu idealnom, proljepšati vaš ten, zaštititi vas od slobodnih radikala i učiniti još mnogo korisnih stvari za vas.

  Pročitaj više 
 • Očisti dom brzo i lako!

  Očisti dom brzo i lako!

  Najveća prepreka za čišćenje vašeg doma je započinjanje rada, sve nakon toga je poprilično jednostavno. Za efikasno brzinsko čišćenje dobro će ti doći dobri i provjereni savjeti.

  Ovo je 5 koraka koje trebaš slijediti:

  Pročitaj više 

1-10 of 102

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 11