Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Ceramica forte keramički premaz

CeramicaForte premaz sa efektom plavog kamena

Ceramica Forte, prati nove popularne trendove u kuhinjskom posuđu. Prirodan izgled odiše tradicijom, te kuhajući na ovakvoj podlozi stiče se dojam kuhanja na toplom kamenju.

Pekači, tave, šerpe i tepsije koje imaju keramički premaz sa efektom kamena su izuzetno otporne čak i prilikom dugotrajne upotrebe samog posuđa. Hrana se ne lijepi, te Vam omogućava da dugi niz godina uživate u pripremi hrane iz Ceramica Forte posuđa na lakši, ukusniji i zdraviji način. U ovom posuđu hranu pripremate pri niskim temperaturama, te samim tim prirodnu aromu i ukus hrane.

Neljepljiva površina - uživajte u lakom kuhanju sa CeramicaForte premazom

Delimano Delicia posuđe je sada poboljšana forma , bolja nego ikada, jer je zahvaljujući Ceramica Forte premazu izdržljivije, trostruko manje priijanja i 50% više otporno na ogrebotine nego bilo koje drugo keramičko posuđe ! Linija Delicia ima blago naget rub te je u kombinaciji sive i boje plavog kamena. Njena neprijanjajuća podloga Vam omogućava jednostavnije održavanje te je idealna za svaku kuhinju. Starter set će opremiti Vašu kuhinju sa najosnovnijim posuđem, te je pogodan za sve klasične peći (nije pogodan za indukciju).

Sa najnovijim Delimano keramičkim premazom Ceramica Forte , koji ima trostruko manje svojstvo lijepljenja u odnosu na druge keramičke premaze, uživat ćete u pripremanju Vaših omiljenih specijaliteta.

NOVO ! Probajte i Vi – keramički premaz koji je broj 1. na tržištu !

Da li Vam je dosta hrane koja se lijepi za posuđe? Volite kuhati u keramičkom posuđu, ali Vam je dosta da se hrana lijepi za dno ? Delimano je proizveo najbolji keramički sloj na tržištu - Ceramica Forte – koji će Vam riješiti mnoge probleme u kuhinji te Vas impresionirati sa svojim odličnim karakteristikama.

Novi, moderni efekat kamena u prefinjenom italijanskom stilu

Delimano Ceramica Delicia posuđe je napravljeno u Italiji. Od drugih se razlikuje po svom modernom i atraktivnom dizajnu : vanjska strana je napravljena od plavog silikoniranog emajla, dok je njena unutrašnjost napravljena od keramičkog premaza sa efektom polavog kamena. Zahvaljujući svom elegantnom dizajnu Delimano Ceramica Delicia posuđe je pogodno za svaki moderan dom.