Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj
  • 15-dnevno pravo na povrat proizvoda
  • Plaćanje na rate
  • 100% sigurna kupovina

Piletina u sosu

Piletina u sosu
Vrijeme pripreme : do 45 minuta
Ukupno vrijeme : do 45 minuta
Sastojci:

1kg pilećih batkova gusija mast Vegeta za piletinu 1/2 kg mlinaca 3 litre vode 1 žlica Vegete

Priprema:

Iskošteno meso pilećih batkova začiniti Vegetom za piletinu i premazati gusijom masću te ostaviti u hladnjaku da se marinira barem 2 sata.

Zagrijati Delimano tavu i u njoj na laganoj temepraturi ispeći meso u dosta gusije masti dok ne omekša. Meso se ne treba zapeći kao da se pržilo već lagano pirjati.

U vodu staviti Vegetu i pustiti da prokuha. U posebnoj širokoj zdjeli krupno izlomiti mlince, preliti ih prokuhanom, začinjenom vodom, promješati i ostaviti točno 3 minute. Mlince ocjediti, vratiti u zdjelu i preliti mašću od pečenja. To je sva mudrost.

Autor : Vjeko