Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Zdrava ishrana

31-40 of 141

  • Detoks uz pomoć cijeđenih sokova

    Detoks uz pomoć cijeđenih sokova

    Hrana, piće, zabave- sezona praznika je bila jednostavno spektakularna, ali nažalost sada je završena. Vjerovatno sada osjećate posljedice koje nisu nimalo ugodne. Želite ući u formu brzo? Samo nekoliko dana konzumiranja detoks sokova može vam pomoći da to postignete!

    Pročitaj više 
  • Povrće i voće vaši najbolji prijatelji

    Povrće i voće vaši najbolji prijatelji

    Riješenje je vrlo jednostavno i leži u izboru hrane koje unosimo u naše tijelo - treba biti zdrava i ukusna i najvažnije treba da sadrži manje kalorija nego što potrošite u toku dana. Da li imate neke ideje? Naravno, savršena hrana za vitko tijelo je voće i povrće!

    Pročitaj više 
  • Chia, kraljica sjemenki!

    Chia, kraljica sjemenki!

    Sigurno ste svi barem jednom probali Chia sjemenke, a na koji način one mogu utjecati na vaše zdravlje, pročitajte u nastavku teksta.

    Pročitaj više 
  • Zašto je dobro kuhati na pari?

    Zašto je dobro kuhati na pari?

    Volite li jela kuhana na pari? Da li ste ikada probali kuhati na ovaj način? U nastavku vam donosimo par zanimljivosti o kuhanju na pari.

    Pročitaj više 
  • Najbolja lista namirnica za kupovinu

    Najbolja lista namirnica za kupovinu

    Jeste li ikada sebe zatekli kako se jedva natjerate da posjetite supermarket u potrazi za namirnicama i kako potom zurite u prazno u onaj preobimni izbor? Saznajte kako da kupujete pametnije,
    Pročitaj više 
  • 7 razloga zašto jesti bijeli luk

    7 razloga zašto jesti bijeli luk

    Bijeli luk? Ko bi mislio da je ovo malo bijelo povrće dobro za sve drugo osim za vaš dah? Ali definitivno je tačno - bijeli luk ima mnogo svojstava koja mogu koristiti vašoj kući, životu i zdravlju. U nastavku 7 nevjerovatnih načina da koristite bijeli luk da biste poboljšali kvalitet svog života!

    Pročitaj više 
  • Bundeva je kraljica ove jeseni

    Bundeva je kraljica ove jeseni

    Bundevu obično povezujemo sa izdubljivanjem i oblikovanjem malih umjetničkih djela koja će za Noć vještica zasjati ispred kućnih pragova. Činjenica je da smo bundevu pomalo zanemarili kao namirnicu. Krajnje je vrijeme da to promijenimo i da bundevu uvrstimo u naš meni, a u nastavku pročitajte zašto.

    Pročitaj više 
  • Kako jesti zdravije za manje novca?!

    Kako jesti zdravije za manje novca?!

    Zdrava hrana je skupa, zar ne? Istina, ali često se možete hraniti zdravo bez trošenja bogatstva ako znate trik ili dva. Želite li znati kako možete jesti zdravo i jeftino?

    Pročitaj više 
  • Top 5 stvari o kralju jeseni!

    Top 5 stvari o kralju jeseni!

    Jedna od najbogatijih namirnica jeseni je kesten. Još u 16. stoljeću konzumirali su ga stanovnici Rima. 

    Pročitaj više 
  • Namirnice koje možete jesti uvijek, a ne debljaju

    Namirnice koje možete jesti uvijek, a ne debljaju

    Tako je teško oduprijeti se žudnji za ukusnom hranom kada ste na nekoj strogoj dijeti. Ali, budimo iskreni! Gladni ste praktično stalno i kada otvorite vrata frižidera, skoro je nemoguće izboriti se sa iskušenjem da iz njega ne uzmete nešto ukusno. Međutim, postoje i namirnice koje možete jesti u bilo koje doba dana bez rizika da se udebljate jer sadrže minimalnu količinu kalorija.
    Pročitaj više 

31-40 of 141