MULTIFRESH VAKUUMSKI EKSTRAKTOR

Delimano Multifresh predstavlja revoluciju u klasičnom blendanju/ekstrakciji – on je Vaš pametni 5u1 uređaj sa sljedećim funkcijama: vakuumska ekstrakcija/blendanje, vakumiranje, ekstrakcije/blendanje, podgrijavanje, mljevenje i pulsna funkcija.

FUNKCIJE

 • VAKUUMIRANJE + EKSTRAKCIJA/BLENDANJE
 • EKSTRAKCIJA/BLENDANJE
 • VAKUUMIRANJE
 • EKSTRAKCIJA/BLENDANJE + PULSIRANJE
 • ZAGRIJAVANJE + EKSTRAKCIJA/BLANDANJE

VAKUUMIRANJE + EKSTRAKCIJA/BLENDANJE

Njegova snažna vakuum pumpa stvara pritisak od -40 Kpa, uklanja sav vazduh i tako spriječava štetnu oksidaciju. Nakon toga će snažni motor od 800 W sa 25 000 obrtaja u minuti sve sastojke ekstraktovati do potpuno glatke smjese.

EKSTRAKCIJA/BLENDANJE

Funkcija za ekstrakciju/blendanje može se koristiti sa posudom za ekstrakciju/blendanje i posudom za zagrijavanje. Ova opcija će ekstraktovati sve sastojke sa 25.000 obrtaja u minuti.

VAKUUMIRANJE

Vakuumski uređaj koji stvara pritisak od -40 kPa i dodatno zadržava vlažnost, sokove i ukus hrane. Na ovaj način možete mnogo duže sačuvati svježinu hrane nego u običnim plastičnim posudama ili kesama.

EKSTRAKCIJA/BLENDANJE + PULSIRANJE

Savršena fnkcija za mljevenje, blendanje i usitnjavanje leda – pripremite osvježavajuće hladne napitke sa samo nekoliko pritiskanja puls funkcije.

ZAGRIJAVANJE + EKSTRAKCIJA/BLANDANJE

Pripremite ukusne i zdrave supe pune vitamina za cca 20 minuta. Funkcija zagrijavanja ima mogućnost grijanja do 70 °C*.Savršena temperatura za kuhanje, ne pretopla, tako da neće naštetiti vitaminima i hranjivim sastojcima.

*Ova temperatura je pogodna za kuhanje svih vrsta povrća osim krompira.

KOJI SMOTHIE BISTE VI ODABRALI?

Smoothie pripremljen sa MultiFresh uređajem sadrži do 74% više A, C i E vitamina nego smoothie napravljen sa drugim blenderima.

Smoothie napravljen uvečer sa MultiFresh vakuum ekstraktorom sadrži više A vitamina ujutro nego potpuno svježi smoothie iz običnog blendera koji je napravljen odmah ujutru.

Standardno blendanje

Vakuumsko blendanje

Bez
Pjene
Bez
Oksidacije
Bez
Odvajanja
 • 38% više vitamina A*
 • 27% više vitamina C*
 • 114% više vitamina E*
* U poređenju sa smoothijem pripremljenim u standardnom blenderu.

MULTIFRESH SET UKLJUČUJE:

 1. Glavni motor 800W/25.000 RPM
 2. Posuda za zagrijavanje 1.200 ml
 3. Posuda za ekstrakciju/blendanje (700ml) sa vakuum ventilom
 4. 6-krilna titanijum oštrica od nehrđajućeg čelika
 5. Čaša od 200 ml sa dvokrilnom oštricom
 6. Vakuumska jedinica
 7. Vakuumska cijev
1 2 3 4 5 6 7

Zašto je Multifresh poseban?

U tabeli ispod možete pogledati glavne razlike između MultiFresha i Nutribulleta. Na ovaj način ćete razumjeti zašto ga zovemo 5u1 uređaj i zašto nije klasični blender ili vakuumski ekstraktor.

 
Naziv proizvoda
Opis
Snaga
RPM (Obrtaji u minuti)
Oštrica
Posuda za blendanje/ekstrakcija
Vakuumski ventil
Posuda za zagrijavanje
Ugrađena ploča za zagrijavanje
Set za rendanje
Vakuumska cijev
Funkcije
Blendanje/ekstrakcija  
Vakuumsko belndanje/ekstrakcija
Vakuumiranje
Zagrijavanje-ekstrakcija
Rendanje
Pulsiranje
E-knjiga recepata
Cijena

ZRAK JE NEPRIJATELJ HRANJIVIH TVARI

Kada se hrana ostavi na vazduhu, dolazi do oksidacije, gubljenja svježine vitamina i hranjivih vrijednosti. Prva prednost novog Delimano Multifresh vakumskog ekstraktora je vakuumiranje.

Stavite sastojke u posudu za ekstrakciju/blendanje, pričvrstite za bazu, odaberete opciju vakuumiranje, Multifresh će ukloniti vazduh prije ekstrakcije/blendanja. Nakon eliminisanja vazduha počinje ekstrakcija/blendanje i za vrlo kratko vrijeme imate savršen nutri napitak.

 • Bez oksidacije
 • Sačuvani vitamini
 • Prirodni okusi
 • Oksidacija
 • Gubitak vitamina
 • Gubitak prirodnih okusa

VAKUUMSKO ČUVANJE HRANJIVIH SASTOJAKA

 • 1

  Vakuumiranje hrane čuva hranu danima, čak i sedmicama duže od hrane koja se čuva u plastičnim posudama ili plastičnim kesama.

 • 2

  Vakuumski zatvorena hrana ima bolji ukus. Vakuumsko zatvaranje zadržava vlagu, sokove i ukus hrane. Primjetit ćete razliku u ukusu.

 • 3

  Vakuumsko zatvaranje čuva hranu tako što eliminiše sav vazduh iz nje, što spriječava razvijanje bakterija.

Multifresh 5u1

ID: 110047514| SKU: 110047514

0/5 ()

Delimano Multifresh predstavlja revoluciju u klasičnoj ekstrakkciji/ blendanju – on je vaš pametni 5u1 uređaj sa sljedećim funkcijama: vakuumska ekstrakcija/blendanje, vakumiranje, ekstrakcije/blendanje, podgrijavanje, mljevenje i pulsna funkcija.

Pobni period na proizvod čak 100 dana!
Nazovite nas na: 033 721 061
299,90 KM
269,90 KM Club 5*
         

PROMJENITE ŽIVOT ZA 21 DAN

Otkrijte nove recepte, poboljšajte zdravlje, smršajte i počnite jesti zdravije pomoću Multifresh dnevnog plana obroka za 21 dan.

Jednostavne, ukusne i zdrave ideje za 4 različita obroka svakog dana. Započnite najbolju avanturu u Vašoj kuhinji tako što ćete sada preuzeti besplatnu knjigu sa više od 80 recepata.

Preuzmite ovdje

Vrhunsko keramičko posuđe napravljeno u Italiji i sa čak 2 godina garancije! Kuhajte sa samo kapljicom ulja...Odaberite Delimano šerpe, tave, lonce, express lonce, dodatke za kuhinju i električne kuhinjske uređaje!

© Studio Moderna 2020

Multifresh 5u1

ID: 110047514| SKU: 110047514

0/5 ()

Delimano Multifresh predstavlja revoluciju u klasičnoj ekstrakkciji/ blendanju – on je vaš pametni 5u1 uređaj sa sljedećim funkcijama: vakuumska ekstrakcija/blendanje, vakumiranje, ekstrakcije/blendanje, podgrijavanje, mljevenje i pulsna funkcija.

Pobni period na proizvod čak 100 dana!
Nazovite nas na: 033 721 061
299,90 KM
269,90 KM Club 5*