tooltip after the triger
tooltip after the triger

Imate pitanja ili jednostavno želite naručiti? Kliknite na dugme i nazvat ćemo vas.Naš savjetnik je spreman odgovoriti na sva vaša pitanja o proizvodima i akcijama koji vas zanimaju. Molimo, kliknite na dugme niže i nazvat ćemo vas.Ova je usluga potpuno BESPLATNA!

 Nazovi me!
x
DelimanoKliknite za BESPLATAN poziv!

Pomoć pri kupovini, savjeti i posebne ponude
033 721 061

Od sada na našim sajtovima imate mogućnost kupovine na do 24 jednake mjesečne rate!

USLOVI ZA KUPOVINU NA MJESEČNE RATE - Jednostavno provucite karticu kada Vam dostavimo narudžbu i to je to:

  • Ukoliko želite da kupite neki od naših proizvoda na jednake mjesečne rate, odaberite tu opciju prilikom naručivanja ili naglasite našem operateru da želite rate, kada Vas pozovemo radi potvrde narudžbe

  • Minimalan iznos za kupovinu na rate je 99,90 KM

  • Broj maksimalnih rata koje kupac može izabrati je 6, odnosno 24 rate

  • *Plaćanje na do 24 rate možete ostvariti putem Visa classic kartice UniCredit banke, te Master karticom Nove banke dok je za ostale navedene banke maksimalan broj rata 6 odnosno 12 jednakih mjesečnih rata. Nakon što potvrdite narudžbu, u telefonskom razgovoru sa našim ljubaznim operaterima, potrebno je naglasiti na koliko rata želite platiti.

  • kupovinu na rate možete obaviti putem shopping kartica Unicredit, Master kartica Sparkasse banke, San Paolo Intesa ili Raiffeisen banke, odnosno koristeći American Express ili Diners karticu

  • Jednostavno provucite kreditnu ili debitnu karticu kada Vam dostavimo narudžbu i to je to! Kurir koji dostavlja Vašu narudžbu će imati GPRS POS terminal, te sasvim jednostavno vršite plaćanje na svojim kućnim vratima.
  • Za sva dodatna pitanje možete pozvati broj 033 721 018

Isporuku vršimo putem ovlaštenih kurirskih službi, a isporuku na Vašoj adresi možete očekivati za 10 dana.
NAPOMENA: Molimo da sačuvate originalnu ambalažu proizvoda, kao i otpremnicu koji su potrebni u slučaju reklamacije proizvoda.