tooltip after the triger
tooltip after the triger

Imate pitanja ili jednostavno želite naručiti? Kliknite na dugme i nazvat ćemo vas.Naš savjetnik je spreman odgovoriti na sva vaša pitanja o proizvodima i akcijama koji vas zanimaju. Molimo, kliknite na dugme niže i nazvat ćemo vas.Ova je usluga potpuno BESPLATNA!

 Nazovi me!
x
DelimanoKliknite za BESPLATAN poziv!

Pomoć pri kupovini, savjeti i posebne ponude
033 721 061

Pozdrav i topla dobrodošlica na novu Delimano web stranicu

Prvo, zahvaljujemo na Vašoj posjeti.

Studio Moderna, d. o. o., je dio Studio Moderna grupe, jedne od vodećih direct marketing kompanija u Srednjoj i Istočnoj Evropi.

Za naše kupce u Bosni i Hercegovini prisutni od 2000. god., pa tako i za sve ljude širom svijeta.

Jedinstven spoj kupovine dok sjedite u domu u udobnoj fotelji, inovativne prodajne tehnike, apsolutni sklad sa najvišim standardima sigurnosti za naše kupce, poštovanje i lična pažnja prema svakom pojedincu, sve nam je to obezbjedilo vodeću poziciju na zahtjevnom BiH tržištu.

Naš temeljni cilj je stalno poboljšanje kvalitete usluge, što je neprekidan proces, a potvrdili smo naša nastojanja kroz uspješan razvoj brandova Dormeo i Kosmodisk.

Njihova besprijekorna reputacija na našem tržištu, što je potvrđeno mnogim nagradama, daje krila našoj odlučnosti da nastavimo ovim kursom izgradnje uspješne kompanije koja radi za svoje klijente i u saradnji sa njima.

Nermina Aziraj
Direktorica
Studio Moderna d. o. o.


Ko smo mi?
Studio Moderna je Slovenačka kompanija, prisutna u 21 državi Srednje i Istočne Evrope. Od 1992. ustanovljeni su brandovi Top Shop, Dormeo, Kosmodisk i postali smo prepoznatljivi milionima kupaca koji cijene vrijednosti naših proizvoda i oslanjaju se na naše usluge.

Naš glavni cilj: Vaše zadovoljstvo
U potpunosti predani dobrom obavljanju posla, kupac je za nas uvijek na prvom mjestu. Za nas je veoma važno da budemo bliski sa Vama, te nudimo personalni kontakt i pomoć u komunikaciji sa Vama gdje god da ste.

U tu svrhu smo razvili 21 profesionalnu službu za rad sa kupcima.Više od 600 iskusnih savjetnika će dati sve od sebe da zadovolje Vaše potrebe kupovine i odgovore na Vaša pitanja.

Poštujemo najviše standarde (Internet) sigurnosti i odgovornosti
Sve online aktivnosti Studio Moderne su u skladu sa Evropskom legislativom i nacionalnom legislativom u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Mi u potpunosti poštujemo Vašu privatnost. Sve informacije koje dobijemo od Vas tokom Vaših posjeta našim stranicama, smatramo odgovornim i povjerljivim.

Naši ciljevi
U našoj kompaniji vjerujemo u poštenje i transparentnost. Komuniciramo na lokalnim jezicima, što donosi dobre poslovne rezultate i zadovoljne kupce. Kreativan pristup nam pruža izvore za rad, te dinamiku i fleksibilnost da se borimo sa bilo kojom preprekom koju pred nas postavi tržište.

Zajedno idemo dalje
Kompanija Studio Moderna postoji od 1992. i pruža najbolju moguću uslugu. Do sada smo ulili povjerenje milionima kupaca sa našim raznovrsnom i odabranom selekcijom proizvoda, te nastavljamo u istom duhu. Kupovina koja je vrijedna toga.

..........

Informacije o kompaniji
Adresa: Trg solidarnosti BB
71 000 Sarajevo, BiH
Tel. +387 33 72 10 61
Fax. + 387 33 617 310
Email: info@delimano.ba
Web stranica: www.delimano.ba
ID: 200667760007