Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj
 • 15-dnevno pravo na povrat proizvoda
 • Plaćanje na rate
 • 100% sigurna kupovina

Ceramica Finessa lonac

Ceramica Finessa lonac
Photos
 • Video
 • Fotografije
Ceramica Finessa lonac
Ceramica Finessa lonac

SKU: 99-1000041448

Nijedna kuhinja nije u potpunosti kompletna bez vrhunskog lonca za pripremu ukusnih klasičnih, tradicionalnih jela. Delimano Finessa lonac vam omogućava da kuhate hranu poput profesionalca zahvaljujući jezgru koje se brže zagrijava i zadržava toplotu zadržavajući sve ukuse, vitamine, minerale i hranljive materije.

 • Izuzetna otpornost na ogrebotine
 • Za ukusnu hranu uz minimalan utrošak masnoća
 • Neljepljivi premaz 
 • Dostupan u veličini: 20 cm i 24 cm
 • Garancija: 2 godine
 • Probno - reklamacijski period 15 dana

 

Ceramica Finessa lonac

*Obavezna polja

Od 89,90 KM Već od

Plaćanje na rate? Više informacija >

Nazovite nas na: 033 721 061
Detaljnije o proizvodu

Doživite jedinstveno kuharsko iskustvo uz duboki lonac iz Finessa linije

Ceramica Finessa duboki lonac vam može maksimalno olakšati kuhanje - neprijanjajuće dno, otporan na ogrebotine, lako se čisti.

Moderni italijanski dizajn, efekt kamena te atraktivna crna nijansa s vanjske strane unijet će dašak elegancije u vašu kuhinju.

Pripremajte zdravije, ukusnije obroke i uštedite energiju

Delimano CeramicaForte premaz sa izgledom kamena je visokokvalitetni  produkt koji vam nudi zdravo kuhanje bez mansoća – sa samo jednom kapljicom ulja. Temperatura se raspoređuje ravnomjerno što znači da je potrebno manje energije za zagrijevanje posuđa i rezultat je „zaključavanje“ hranjivih sastojaka i aroma unutar namirnica koje pripremate.  

Pomaže vam da napravite odgovorne životne odluke

Što je najbolje, keramički premaz je prirodan i organski, ne sadrži PFOA i napravljen je u zdravijem proizvodnom procesu sa manjom emisijom CO2. Tako da nećete učiniti uslugu samo svojem zdravlju - već ćete i napraviti odgovoran životni izbor.

Budite Chef u svojoj kuhinji - kontrolirajte hranu poput profesionalca!

Nijedna kuhinja nije u potpunosti kompletna bez vrhunskog šerpe za pripremu ukusnih klasičnih i ostalih jela. Dizajnirana u revolucionarnom, nagnutom obliku, Delimano Finessa lonac vam omogućava da kuhate hranu poput profesionalca, i jednostavno mu nijedan drugi lonac nije konkurencija!

Zdravije kuhanje, uz minimalan udio masnoće za zdraviji način života

Delimano Finessa lonac je dizajniran koristeći najkvalitetniji CeramicaForte unutarnji premaz koji sprečava hranu da se zalijepi na tavu, čak i kada koristite samo kap ulja. Odlična provodivost toplote omogućava brzo zagrijavanje i ravnomjerno širenja, što doprinosi boljem ukusu hrane.

Napravljeno od prirodnog premaza, boljeg za vaše zdravlje

CeramicaForte premaz je prirodni i organski, ne sadrži PFOA te je proces proizvodnje ovog premaza manje štetan za prirodu jer izbacuje manje emisije CO2.

 

Uživajte u zdravijoj i ukusnijoj hrani

Sa jednom od najinovativnijih površina za kuhanje na tržištu, Delimano Finessa posuđe sa efektom crnog kamena je nešto što morate imati u svom domu. Odlična toplotna provodljivost omogućava zadržavanje vitamina i nutricijenata, što Vam pruža savršeno pripremljenu hranu, koja je zdravija i boljeg ukusa

Prirodni Ceramica Forte premaz

Delimano CeramicaForte premaz je ekološki materijal jer ne sadrži PTFE/PFOA. Ovaj premaz je bolji od ostalih na tržištu, jer je do 3 puta više neljepljiv i do 50% otporniji na ogrebotine i dva puta trajniji, sa efektom crnog kamena.

Jednostavan za održavanje

Zbog svoje neljepljive površine, Delimano Ceramica Finessa lonac je izuzetno jednostavan za čišćenje i može se prati u mašini.

Preporučuje se:

 • svima koji traže visokokvalitetni, klasični lonac,
 • svima koji žele da pripremaju zdravije i ukusnije obroke
 • svima koji traže odlični, trajni, neljepljivi lonac otporan na ogrebotine
 • svima koji vole moderno sofisticirano italijansko posuđe
Tehničke informacije
Osnovni podaci Zapremina lonca 20 cm: 4L
Zapremina lonca 24cm: 6,7L

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

 
1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvaliteta