Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj
Želite biti dio našeg tima?

Želite biti dio našeg tima?

Ukoliko ste komunikativni, ambiciozni, timski igrač očekujemo Vas!

O nama

Studio Moderna d.o.o. je vodeća kompanija u oblasti direktnog marketinga, sa predstavništvima u 21 državi na teritoriji centralne i istočne Evrope. Sjedište kompanije se nalazi u Sloveniji.

Studio Moderna d.o.o. u BiH je osnovana 1999 godine.

Sa svojim mladim i inovativnim timovima koji koordiniraju i implementiraju različite kampanje i projekte, predstavlja jednu od vodećih firmi u svom sektoru.

Svi prepoznaju naše brandove: Dormeo, Delimano, Top Shop, Kosmodisk, Walkmaxx, LiveActive, Rovus i Wellneo. 

U našem asortimanu možete pronaći i odlične pogodnosti prilikom putovanja zahvaljujući Megabonu.

Želite da budete dio našeg tima?

Ambiciozni ste i želite puno naučiti? Onda ste na pravom mjestu!  Nama trebaju kreativne, pametne, vrijedne i motivisane osobe koje žele biti dio naše uspješne priče.

" Devet mjeseci sam jedan od članova tima ove kompanije, gdje sam po mom mišljenju za veoma kratak period dobio mogućnost unapređenja. Studio Moderna je za mene od prvog trenutka bila nešto novo u mom životu jer se do tada nisam bavio takvom vrstom posla.

Atmosfera i dinamičnost firme me je na "prvu" privukla i brzo sam se snašao i uklopio u tim. Svaki radni dan je za mene novo iskustvo jer niti jedan dan ne nalikuje drugome. Rad sa kupcima raznih profila je opis mog posla, veoma brzo sam se na to navikao i pokušavam se svakodnevno prilagoditi i snaći u raznoraznim situacijama koje me okružuju. Nadam se da ću još puno pozitivnih iskustava i prijateljstava steći u ovoj firmi"

Adnan Hrlović, agent 

Ukoliko ste komunikativni, ambiciozni, timski igrač i tražite posao, savjetujemo da se prijavite na: tanja.trisic@studio-moderna.com 

Dovoljna vam je biografija i motivaciono pismo. Očekujemo Vaše prijave!