tooltip after the triger
tooltip after the triger

Imate pitanja ili jednostavno želite naručiti? Kliknite na dugme i nazvat ćemo vas.Naš savjetnik je spreman odgovoriti na sva vaša pitanja o proizvodima i akcijama koji vas zanimaju. Molimo, kliknite na dugme niže i nazvat ćemo vas.Ova je usluga potpuno BESPLATNA!

 Nazovi me!
x
DelimanoKliknite za BESPLATAN poziv!

Pomoć pri kupovini, savjeti i posebne ponude
033 721 061
Članci

Besplatan Delimano e-časopis!

Upišite svoju e-mail adresu i prijavite se na Delimano e-časopis.

Prijavite se

Najzdravije Novogodišnje odluke

Odluka # 1: Izgubit ću višak kilograma

Osim ako ste jedan od onih rijetkih sretnika koji nikada nisu morali brinuti o svojoj tjelesnoj masi, vjerojatno bi ste trebali oslabiti nekoliko kilograma. To će Vam sigurno donijeti više zdrav i kvalitetniji način života.
Smršati par kilograma, imati bolji život
S manje težine, imat ćete mnogo više energije i da bićete više spremni za nove izazove koji dolaze pred Vas. Činjenica da imate nekoliko kilograma manje će također biti velika vijest za vaš kardiovaskularni sustav, a također ćete se osjećati puno bolje s novim izgledom. Jedna Novogodišnja odluka koja će riješiti mnoge probleme - tako da vrijedi probati!

Odluka # 2: Jest ću manje porcije

Danas, jedemo mnogo više hrane nego naše tijelo zapravo treba - živimo u vremenima viška. Istovremeno, hrana je previše često ne samo gorivo da naše tijelo funkcionira, također znači bijeg iz ovog nekad neprijateljskog svijeta, te u njoj nalazimo udobnost i sreću. I iako ne postoji ništa pogrešno u uživanju u dobroj hrani, moramo biti oprezni da ne pređemo crtu.
Male porcije za bolje zdravlje
Odličan način drugačije perspektive kada je u pitanu hrana. Uzmite manji tanjir jer može sadržavati puno manje hrane - ali još uvijek ćete imati osjećaj da ste pojeli sve. Smanjite veličinu vaše porcije postupno i polako - uskoro ćete jesti puno manje, izgubiti dodatne kilograme i imati puno zdraviji način života, bez primjetnog truda.

Odluka # 3: Držat ću se dalje od soli

Jeste li često imali osjećaj da ste otečeni? Imate li problema s visokim krvnim tlakom? Jeste li pokušavali izgubiti višak kilograma, ali to nikako ne polazi za rukom? Možda je problem je u tome što konzumirate previše soli. To je zapravo jako lako postići ovih dana, što više hrane, posebno one koja je unaprijed pripremljena, to je veći unos soli.
Manje soli, manje kila
Sol nije nimalo bezazlena, kada je u pitanju naše zdravlje - zadržava vodu u našem tijelu, a time i čini da se osjećamo naduto. U isto vrijeme, to može izazvati visoki krvni tlak koji može biti izuzetno štetan za vaše zdravlje, ima loš utjecaj na vaš kardiovaskularni sustav i čini teškim gubitak tjelesne mase. Najbolji način da konzumirate manje soli je da većinu vaših obroka kod kuće pripremate sa minimalnom količinom soli.

Odluka # 4: Uključiću svježe voće i povrće u svakodnevnu prehranu

Osjećate li nedostatak energije? Da li Vam je često hladno? Sve to može biti posljedica nedostatka vitamina i minerala u tijelu. Čak i ako redovito uzimate tablete ili druge dodatke koji sadrže vitamine i minerale, to nije isto kao da ih konzumirate u svom prirodnom obliku. Svježe pripremljeni sokovi od voća i povrća su sjajan način da poboljšate vaš imunološki sustav, a time i vaše zdravlje.
Uz ukusno piće do boljeg zdravlja
Svježe pripremljeni sokovi od voća i povrća imaju super ukus, tako da je ovo korak prema zdravijem načinu života, a to će biti pravi užitak. Oni se mogu pripremiti vrlo brzo s pravom opremom, što ih čini idealnim izborom za brzi doručak, lagani popodnevni obrok ili čak večeru. Čaša voćnog soka ili sok od povrća je odličan obrok, jer sadrži sve što vaše tijelo treba, a istodobno sadrži vrlo malo kalorija, tako da bi Vaa figura trebala biti na pravom putu. Jednostavno, ukusno i iznimno zdravo - što bi moglo biti bolje?