tooltip after the triger
tooltip after the triger

Imate pitanja ili jednostavno želite naručiti? Kliknite na dugme i nazvat ćemo vas.Naš savjetnik je spreman odgovoriti na sva vaša pitanja o proizvodima i akcijama koji vas zanimaju. Molimo, kliknite na dugme niže i nazvat ćemo vas.Ova je usluga potpuno BESPLATNA!

 Nazovi me!
x
DelimanoKliknite za BESPLATAN poziv!

Pomoć pri kupovini, savjeti i posebne ponude
033 721 061
Članci

Besplatan Delimano e-časopis!

Upišite svoju e-mail adresu i prijavite se na Delimano e-časopis.

Prijavite se

Kako smršaviti uz Nutribullet

NutriBullet propagira zdrav način življenja više nego gubitak kilograma, naravno, razumijemo da gubitak težine poboljšava cardiovaskularno zdravlje, poboljšava energiju, imunitet, samopouzdanje, te ukoliko želite izgubiti višak kilograma uz Nutribullet, pratite nas!

Početak

Započnite tako što ćete NutriBlast napitke koristiti kao zamjenu za obroke. Ukoliko Vam je NutriBlast dodatak obrocima,u tom slučaju u organizam unosite dodatne kalorije, a to je veliko NE za Vašu liniju!

Često pravite NutriBlast kao zamjenu za ručak ili večeru, a imat ćete dovoljno energije za "preživjeti" dan.

Počnite sa našim Planom za transformaciju u 6 sedmica- ovo je savršen plan za NutriBullet početnike, a možete ga vidjeti u vodiču koji ste dobili uz Nutribullet. 3-dijelni plan je u pitanju (svaki 2 sedmice trajanja) koji sadrži 1-2 NutriBlasta dnevno umjesto obroka. Zdrava prehana automatski će Vas dovesti do gubitka neželjenih kilograma.

Želite li pronaći program koji će odgovarati Vašim potrebama? Pokušajte sa Slim-Down planom - 30 dnevni plan ukusnih, zdravih, te svakako korisnih recepata, kako biste se detoksificirali i pojačali sposobnost organizma da sagorjeva kalorije.

Mnogo je programa koji Vam mogu pomoći kod mršavljenja- ali zapamtite, Ekstrakcija pomaže da u organizam unesete puno nutrijenata.

Recepti

Novi recepti također mogu pomoći!

Koristite razne recepte- kombinovanjem različitih namirnica možete postići da:

 • Se zasitite i ne osjećate čestu glad
  (grejp, peršun, grčki jogurt)
 • Održava nivo šećera u krvi
  (cimet, bobičasto voće..)
 • Potiče Vaš metabolizam da brže sagorjevate kalorije
  (kokos, jabukovo sirće...)

Predlažemo samo neke od recepata za Nutriblast koje možete napraviti

Zapamtite osnovu

 • Vodite računa o dnevnom unosu kalorija
 • U Nutriblast stavljajte više povrća nego voća
 • Koristite cjelovitu hranu, jabuke, limun, žitarice, orašaste plodove, jer sve su to namirnice koje u cjelosti možete pojesti

Izvor: Nutriliving.com