tooltip after the triger
tooltip after the triger

Imate pitanja ili jednostavno želite naručiti? Kliknite na dugme i nazvat ćemo vas.Naš savjetnik je spreman odgovoriti na sva vaša pitanja o proizvodima i akcijama koji vas zanimaju. Molimo, kliknite na dugme niže i nazvat ćemo vas.Ova je usluga potpuno BESPLATNA!

 Nazovi me!
x
DelimanoKliknite za BESPLATAN poziv!

Pomoć pri kupovini, savjeti i posebne ponude
033 721 061
Članci

Besplatan Delimano e-časopis!

Upišite svoju e-mail adresu i prijavite se na Delimano e-časopis.

Prijavite se

5 tajni o sreći

Saznajte što Vas čini sretnim.

Znate li ko ste, šta želite i koji su Vaši snovi? Možete li se pogledati u oči ili uvijek glumite?

Svejedno, prije ili poslije svi se nađemo u situaciji kada shvatimo da nešto jednostavno nije u redu. I kada više ne znate kako dalje….

“Ovo nisam ja“

Da li često razmišljate, ova osoba nisam ja? Da to nije život u kakvom ste se zamišljali? Ova stepenica nije samo o samo-sažaljenju. To je stadij u kojemu se budite, počinjete uviđati svoje probleme….učinite samo jedan korak…učinite korak bliže rješenju problema u kojima se nalazite. Sami sebi šaljete poruku, nemojte je ignorirati! Suočite se sa strahovima.

Veliko otkriće

Ne Amerika, ona je već otkrivena…Pogledajte unutar sebe, otkriti ćete mnoge zanimljive stvari. Vaš unutarnji svijet je Vaše najveće blago – čuvajte ga!

Friški pogled na Vaše ciljeve.

Ako nešto stvarni želite, to ćete i dobiti. Da li je istina da možemo utjecati na naše ciljeve do određene granice? Riješite se uvjerenja da morate napraviti nešto, bez obzira šta i da sve što je blizu cilja je užasno.

Takvo uvjerenje često dovodi do depresivnih misli i stanja. Za što smo ustvari sposobni? Zato moramo naći stvari u kojima smo dobri, koje znamo i možemo učiniti. Kada to učinimo, život postaje avantura za nas, a to je pravi izvor sreće.

Budite ono što jeste.

Kada jedemo tada smo zadovoljni. Ne sretni. Sreću nosimo unutar sebe. Možemo birati između sreće i tuge u svakome trenutku života.

Slušajte sebe

Ne možemo naći ljubav ako je tražimo. Ona dolazi sama – kao naša nuspojava. Činite onako kako se osjećate duboko u sebi. I naučite živjeti za trenutak, za danas, sad.

Budućnost će biti vaša, kada ćete biti naoružani, mudrošću, hrabrošću i znanjem za upotrebu svakog trenutka.