tooltip after the triger
tooltip after the triger

Imate pitanja ili jednostavno želite naručiti? Kliknite na dugme i nazvat ćemo vas.Naš savjetnik je spreman odgovoriti na sva vaša pitanja o proizvodima i akcijama koji vas zanimaju. Molimo, kliknite na dugme niže i nazvat ćemo vas.Ova je usluga potpuno BESPLATNA!

 Nazovi me!
x
DelimanoKliknite za BESPLATAN poziv!

Pomoć pri kupovini, savjeti i posebne ponude
033 721 061
Članci

Besplatan Delimano e-časopis!

Upišite svoju e-mail adresu i prijavite se na Delimano e-časopis.

Prijavite se

4 male tajne uspješnih domaćica

1. Upotreba ulja

Koristite neljepljivo posuđe, na kom možete da pripremate hranu sa malo, ili čak nimalo ulja. Kada pravite sosove, umjesto putera ili ulja stavite malo pileće supe ili vina

2. Uklanjanje fleka

Kisela voda može da očisti fleke sa odjeće, stolnjaka, a odstraniće i mrlje sa slavina i učiniti ih sjajnim.

3. Frižider

Nikada ne stavljajte toplu hranu u frižider. Hrana koja nije u potpunosti ohlađena, smanjuje temperaturu u frižideru, zbog čega mu je potrebno daleko više vremena i električne energije da se ohladi. Pored toga, ubacivanje tople hrane u frižider može povećati temperaturu u frižideru do nivoa koji dovodi do kvarenja ostalih namirnica koje se u njemu nalaze.

4. Kisele namirnice

Ponekad obroci pravljeni sa paradajzom mogu biti suviše kiseli za Vaše goste. Upravo zbog toga, kada koristite kisele namirnice dodajte i neki neutralizator kiseline. Stavite recimo kašičicu sode bikarbone u sos. Iz istog razloga, pojedini kuhari vole da dodaju šećer, koji takođe može da umanji kiselost paradajza u salatama.