Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj
Savršen paket za zdrav i sretan život!

Savršen paket za zdrav i sretan život!

Želite li poboljšati kvalitetu života? Želite li biti vitalniji, zdraviji?Uz Nutribullet, fantastični ekstraktor hranjivih tvari, na izuzetno brz i jednostavan način možete dobiti ovo sve!

Želite li poboljšati kvalitetu života? Želite li biti vitalniji, zdraviji? Želite li iskusiti kako je uživati u hrani koja nije obrađena, u kojoj nema aditiva, koja je potpuno prirodna, ali za to nemate vremena?

Uz Nutribullet, fantastični ekstraktor hranjivih tvari, na izuzetno brz i jednostavan način možete dobiti ovo sve! Uređaj koji je pokrenuo revoluciju u prehrani, omogućit će Vašem organizmu da dobije sve hranjive sastojke, te razviti naviku zdrave ishrane kod Vaše djece. Sve to uz samo jedan ukusni, kremasti Nutriblast dnevno. Svaki roditelj vrlo dobro zna kolika je borba kako bi se dijete zdravo hranilo.

Djeca često nemaju vremena da jedu, te nemaju naviku jesti voće, a posebno povrće, iako je to od krucijalne važnosti za njihov rast i razvoj. Uz Nutribullet zdrava prehrana Vam je sada na dohvat ruke.

Šta je Nutribullet i kako djeluje?

Nutribullet je mnogo više od blendera i sokovnika. To je ekstrakor hranjivih tvari, koji uz pomoć svog snažnog motora ekstraktuje hranjive tvari iz namirnica koje jedemo. Zahvaljujuće ekstrakciji, sve zdrave i hranjive sastojke iz namirnica koje konzumiramo, direktno unosimo u naš organizam. Uz ovaj fantastični uređaj možete pripremati ukusne, kremaste Nutriblaste koji će sačuvati sve vitamine, te ćete na taj način svom i zdravlju Vaše porodice umnogome koristiti.

Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, jednostavnom održavanju i lakom čišćenju, Nutribullet je idealan uređaj za sve one koji imaju malo vremena hraniti se zdravo. Čaša Nutribulleta je periva i u mašini za posuđe, a oštrice jednostavno očistite pod mlazom mlake vode.

Neka Vaša djeca već danas budu zdrava i sretna!

Djeca pretežno odbijaju jesti povrće i voće, ali ukoliko im napravite ukusan Nutriblast, vrlo su velike šanse da će ga u slast popiti. Na ovaj način ćete uticati na to da Vaše dijete svakodnevno unosi potrebnu količinu vitamina, te da će odrastati na zdrav način i obezbijediti dovoljnu količinu energije za školu i igru. Vaše dijete ne voli kelj i špinat? Šaku ovog zeleniša pomiješajte sa bananama ili narandžama i to je to, dijete neće znati šta je unutra ali će mu biti ukusno.

Zapamtite, djeca slijede Vaš primjer i najbolje ih je od malih nogu učiti zdravom načinu prehane. Ukoliko zajedno sa djetetom pijete Nutriblaste koje spremate, velike su šanse da će dijete gledajući Vas, razviti navike za cijeli život. Uključite i dijete u pripremu Nutriblasta! Neka odaberu voće i povrće koje žele izmiksati, ili, neka odaberu boju u kojoj žele da bude njihov omiljeni napitak. Napravite im dvobojne Nutriblaste, vizuelni stimulans će ih još više privoliti da probaju ono što ste im pripremili.

Beskrajne pogodnosti za Vaše zdravlje

Ukoliko niste sigurni koje povrće i voće kombinirati, ne brinite. U ovoj posebnoj, ograničenoj ponudi, uz novog člana Nutribullet porodice, Nutribullet silver, dobit ćete i knjigu sa 101 receptom na poklon. Uz nju ćete praviti ne samo Nutriblaste već i salate, dresinge, sosove, umake i supe.

Pa čak i to nije sve, u ovoj posebnoj ljetnoj ponudi, na poklon ćete dobiti aparat za pravljenje sladoleda u kom možete pripremati domaći sladoled, sorbe ili zaleđeni jogurt. Napravite Nutriblast po svom ukusu, ubacite smjesu u aparat za sladoled i zamrznite. Savršeno za tople dane, kada djeca obično jedu mnogo sladoleda. Svakako se slažete sa nama da sladoldi kupljeni u prodavnici sadrže umjetna sladila, puni su šećera, konzervansa i aditiva. Kada pravite domaći sladoled, znate da Vaša djeca u organizam unose samo zdrave i svježe sastojke.

Početak revolucije u prehrani

Nutribullet je započeo pravu revoluciju u prehrani i transformisao živote mnogih u potpunosti. Ljudi širom svijeta vide zaista velike promjene, smanjen holesterol, reguliran šećer, regulisanje tjelesne težine i povećanje energije. 2013-e godine, Nutribullet se udružio uprijektu sa lokalnom srednjom školom u USA, sa ciljem da poboljša prehrambene navike kod tinejdžera. Sa UNI projektom, uspjeli smo promijniti prehrambene navike kod velikog broja tinejdžera.

Grupu studenata smo opskrbili sa dnevnim količinama svježeg voća i povrća, kao i Nutribullet ekstraktorima. Medicinske seste su pratile zdravstveno stanje učenika prije i poslije projekta. Nakon 90 dana koliko je trajao projekat tjelesna težina učenika se smanjila, nivo holesterola i obim struka su se znatno smanjili. Djeca su također imala veliku motivaciju da se nastave zdravo hraniti.  

Počnite revoluciju u prehrani već danas! Počnite sa Nutribullet silverom, novim članom Nutribullet porodice.