Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj
  • 15-dnevno pravo na povrat proizvoda
  • Plaćanje na rate
  • 100% sigurna kupovina
Ovog petka Prijedor je centar svijeta!

Ovog petka Prijedor je centar svijeta!

Vidimo se!

S ponosom vas obavještavamo da ćemo 13.6. (petak) u 12:00 sati u Prijedoru otvoriti našu trgovinu u kojoj možete pronaći naše najprodavanije proizvode iz Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Shark, LiveActive, Top Shop i Kosmodisk asortimana.

Toplo preporučujemo da dođete i svojim prisustvom uveličate ovaj jako bitan dan za nas, a mi ćemo zasigurno opravdati vaše povjerenje.

Šta vas to očekuje?

Osim najprodavanijih i najnovijih proizvoda iz naše ponude, sve posjetioce očekuju pokloni i vreli  popusti od čak 50% na svaki drugi kupljeni proizvod.

Iskoristite savršenu priliku da uštedite prilikom kupovine proizvoda koje ste oduvijek željeli. A kako bi vaša kupovina bila još ugodnija, za vas smo pripremili ukusne kolačiće i hladne sokove.

Gradimo nove uspomene zajedno!

Naš tim nastavlja pomagati područijma koja su stradala u prirodnim katastrofama, koje su zadesile našu zemlju, tako da smo odlučili da od svake kupovine koju obavite do 30.6.2014. doniramo 10% ugroženom stanovništvu.

Sigurno se pitate gdje da nas posjetite...

Očekujemo vas na adresi Muharema Sulhanovića bb, u 12:00 sati. Vidimo se!

P.S. Ukoliko zbog radnih obaveza ne možete biti sa nama u petak, ne brinite jer smo i u subotu tu samo za vas sa istim pogodnostima.