Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj
Magični Bunker Deda Mraza je zatvorio svoja vrata!

Magični Bunker Deda Mraza je zatvorio svoja vrata!

Iza nas je uistinu vrlo naporan period, u kojem smo svi pomagali Deda Mrazu da završi sve obaveze na vrijeme i uspjeli smo, zbog čega je on jako sretan.

Iza nas je uistinu vrlo naporan period, u kojem smo svi pomagali Deda Mrazu da završi sve obaveze na vrijeme i uspjeli smo, zbog čega je on jako sretan.

Deda Mraz Vam poručuje:

Zahvaljujem se svim dobrim vilenjacima na pomoći. Nadam se da će Vam nova godina donijeti još više zdravlja, sreće i uspjeha.

Vaš Deda Mraz.

Ali, Deda Mraz je imao puno teži zadatak od bilo kojeg prethodnog, a to je da nasumično nagradi 4 vrijedna vilenjaka. 

Iako mu je bilo potrebno puno vremena i razmišljanja,  odlučio se na nasumični kompjuterski odabir dobitnika, poštujući prag poena naveden upravilima.

Vilenjaci koji su osvojili vrijedne nagrade su:

  1. nagrada - Dormeo paket nagrada (vrijednosti 519 KM): Tanja Tomić - Jokić
  2. nagrada - Delimano paket nagrada (vrijednosti 239 KM): Matea Miličević
  3. nagrada - Walkmaxx paket nagrada (vrijednosti 239 KM): Armina Mulahmetović
  4. nagrada - Top Shop paket nagrada(vrijednosti 74 KM): Ziba Prepić

Dobitnici će dobiti poruku na e-mail adresu koju su ostavili prilikom učešća u ovoj igri, a sa detaljima vezano za preuzimanje nagrade.

Pravila preuzimanja nagrade:

Pobjednici moraju dostaviti svoje podatke za kontakt u roku od sedam (7) dana od dana objavljivanja rezultata. Pobjednici će biti obaviješteni o nagradi putem e-maila. Nagrada se može preuzeti u roku od trideset (30) dana od dana objave dobitnika. Nagrada se ne može zamijeniti za gotovinu. Od trenutka preuzimanja nagrade od strane dobitnika završene susve obveze i odgovornosti prema organizatoru natjecanja -Studio Moderna d.o.o.

Nagrada se neće dodjeliti dobitniku ukoliko:

  • se dobitnik ne javi u roku od 7 dana, a od dana objavljivanja rezultata.
  • Ukoliko se dobitnik javio u roku od 7 (sedam) dana i potvrdio da je dobio nagradu a ne reagira na primanje ili uzimanje nagrade u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti, on / ona će izgubiti pravo na nagradu. U takvom slučaju, nagrada nije prenosiva.

Još jednom se zahvaljujemo svim vrijednim vilenjacima koji su se sa nama družili u proteklom periodu i pomogli Deda Mrazu u rješavanju teških dnevnih zadataka.