Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj
Kuhajte sa Vjekom i preuzmite vrijednu nagradu

Kuhajte sa Vjekom i preuzmite vrijednu nagradu

Svaki kupac bilo kojeg Delimano posuđa u mjesecu martu ima mogućnost osvojiti profesionalno  kuhanje sa Vjekom. Vjeko će dobitnika posjetiti na domu a sve to će zabilježiti i Delimano ekipa što će se kasnije emitovati na malim ekranima.

Nagradna igra

Ukoliko se u martu mjesecu odlučite na kupovinu bilo kojeg proizvoda iz Delimano asortimana, imate pravo učešća u našoj velikoj nagradnoj igri.

Nagradna igra će trajati u periodu od 1.3. do 31.3.2013. godine.

A nagrade?

Sigurno ste nekad poželjeli da možete kuhati kao Vjeko, a družiti se sa njim bilo bi posebno zadovoljsto poznavajući njegovu energiju.

Sada je to moguće – svaki kupac bilo kojeg Delimano posuđa u mjesecu martu ima mogućnost osvojiti profesionalno  kuhanje sa Vjekom. Vjeko će dobitnika posjetiti na domu a sve to će zabilježiti i Delimano ekipa što će se kasnije emitovati na malim ekranima.

I još!

Ali ni to nije sve. Osim kuhanja sa Vjekom sretni dobitnik će dobiti i veliki Delimano Top set, vrijednosti 249,90 KM, a koji će sigurno obogatiti kuhinju sretnog dobitnika.

Zato ne propustite ponude i nagradnu igru koje smo pripremili samo za vas ovoga proljeća. Brzo odaberite željeni proizvod na delimano.ba i učestvujte u velikoj nagradnoj igri gdje možete osvojiti kuhanje sa Vjekom i veliki Delimano Top Set.

Sretno!